Vi sköter allt från rivning till komplett badrum - med fast pris på riktigt.

Galleo är experter på renovering av badrum. Vi har alla yrkesgrupper inom bolaget vilket gör att vi inte har några pauser i projekten.

När du anlitar oss så vinner du mycket på att du har en leverantör som tar hand om alla delar i projektet. Från projektledning och planering till rivning, materialval, montering och slutbesiktning. 

Det är viktigt för oss att starta på utsatt tid och vara klara i tid.

Galleo är inga gröngöringar, vi har många års erfarenhet av att renovera badrum. En av våra viktigaste konkurrensfördelar är att vi inte har några avbrott i våra projekt, det eftersom vi har alla yrkeskategorier anställda i bolaget.

Några fler fördelar med oss

Låt oss ringa upp dig!

Vi är stolta över att ha en kundnöjdhet på 4,7 av högsta möjliga 5,0.

Vi säger alltid att badrummet är klart inom 3 veckor. Men normalt leverar vi på mellan 9-12 dagar om inget fuktrelaterat inträffar.

Ett komplett badrum

Shopping Basket

Boka hembesök

Boka hembesök

Ett hembesök är kostnadsfritt. Under besöket tittar vi på badrummet som du önskar få renoverat och vi tar upp mått och dina önskemål om önskat resultat. Vi går även igenom när ni önskar ha projektet klart och när ett komplett badrum kan vara klart.

Ett hembesök är alltid kostnadsfritt. Under besöket tittar vi på badrummet som ni vill renovera och går igenom era önskemål, för er kostnadsfria offert. Hos oss får du ett fast pris som inte ändras.