Våra kunder uppskattar att vi har alla yrkesgrupper samlade hos oss och kan leverera ett komplett badrum.

När du väljer Galleo så har du inga väntetider mellan yrkesgrupperna då vi planerar start—genomförande—leverans åt dig. Vi tummar inte heller på start- och leveransdatum.

Vi startar i tid och avslutar i tid.
Precis enligt plan. Till fast pris på riktigt.

Skillnaden mellan oss och andra leverantörer är att vi lägger stor vikt i vår och er planering. Vi startar alltid i tid, kommer på utsatt tid och levererar i tid. Till fast pris på riktigt. För oss handlar det om dels din förväntan och dels vårt löfte.

Det gör att vi kan planera varje arbetslag för ert projektet. På så vis kan vi startar i tid och levererar i tid.

Dessutom så har vi inga väntetider i våra projekt då vi har alla yrkesgrupper anställda hos oss på Galleo. På så vis står inte projektet still och du som beställare har alltid bara en kontaktperson, vår projektledare.

En badrumsrenoveringen ska inte behöva ta mer än 12-15 dagar totalt. Med allt från rivning till komplett badrum.

Det är också därför vi är så omtyckta.

Kundberättelser

Vi är stolta över att ha en kundnöjdhet på 4,7 av högsta möjliga 5,0.

Emelie Gävle 19/7-22

Tusen tack till gänget på Galleo för en helt otroligt smidig badrumsrenovering! Jag fick ett toppenfint badrum , där jag från början fick ett tydligt förslag där jag kunde välja till/bort om jag ville. Efter att jag gjort mina val och fått en offert hade jag ett nytt badrum bara två veckor senare. Allt har flutit på jättebra och jag har blivit väldigt bra bemött under hela resan. Bra folk, tydligt och enkelt, bra pris och snabbt jobbat, det finns verkligen ingenting att klaga på. Jag kommer rekommendera Galleo till alla jag känner, tack!

Jesper & Sofia Gävle 17/6 2022

Ett stort tack till teamet på Galleo för en riktigt bra badrumsrenovering. Det gick snabbt och resultatet blev kanon. Bra kontakt från start till mål och råd och tips på inredning och helhet. Vi rekommenderar Galleo!

Annica och Tom Gävle 6/5 2022

Vi är supernöjd med det jobb ni utfört Ordning och fint bemötande, kommer att rekommendera er till andra som går i funderingar att göra om sitt badrum.

Margareta Tierp 5/4 2022

Vill skicka ett stort TACK till alla hantverkare som gjorde mitt badrum precis som jag hade önskat mig,alla hade trevligt bemötande,kunniga i sitt yrke och arbetade snabbt, kommer att rekommendera er till vänner och bekanta!

Stefan Falun 5/4-22

Jag har byggt två hus och renoverat ett par lägenheter och det jobbigaste har alltid varit alla hantverkare som inte har hållit tiderna utan man har fått jaga. Blev så förvånad när Galleo kom på utsatt tid samt att de var klara när de sa att de skulle vara det. Väldigt proffsigt.

Daniel och Veronica Sandviken 2/2-22

Vi är otroligt nöjda med Galleos arbete hos oss. Snabb kontakt med offert och rimligt pris. Personalen har varit mycket hjälpsamma och trevliga samt att de har kommit i tid. Inga konstigheter eller utdragen process, de var klara innan utsatt tid och gjorde ett fantastiskt arbete.

Roger & Solvej 15/12 2021

Tack Galleo teamet för det professionella arbetet med att renovera våra badrum! Från offert till fakturan via genomförandet har det varit helt enligt tidsplan och utan överraskningar.

Ulf & Sussi Gävle 29/9-21

Stort tack till teamet på Galleo för ett fantastiskt bra jobb. Vi fick precis det badrum vi ville ha, till överenskommet pris och inom överenskommen tid. Dessutom med en bra dialog under hela tiden. Vi är mycket nöjda och kan ge Galleo våra allra bästa rekommendationer.

Annette Borlänge 24/9-21

Så nöjd med mitt nya badrum allt från offert till slutfört jobb. Höll vad dom lovade och kom i tid och slutför på ett perfekt sätt. Väldigt proffsiga.

Eva Gävle 12/9-22

Stort tack till teamet för ett jättefint badrum och tvättstuga Allt klart på utsatt tid! Bra dialog under hela tiden. Proffsigt! Fick det badrummet och tvättstugan vi ville ha! Rekommenderas absolut

Bosse och Hasse Hofors 15/9-22

Suveränt utfört arbete och resultatet i toppklass. Otroligt skickliga och trevliga hantverkare som levererade enligt tidsplan. 15 poäng av 10.

Yvonne och Kjell Vallsta 29/11-22

Stort tack till teamet på Galleo för ett fantastiskt jobb. Vi är supernöjda med vårt badrum. Allt inom överenskommet pris och tid. Ordning och reda och ett mycket fint bemötande . Vi rekommenderar Galleo till er andra som vill göra om sitt badrum.

Diana Uppsala 3/7-23

Hej! Tack Galleo! Jag är jättenöjd med badrummet som gick snabbt och smidigt med trevliga och duktiga hantverkare. Kan verkligen rekommenderas!

  Marcus Uppsala 6/9-21

  Tack för ett bra genomfört arbete och flexibilitet. Vi hade god kontakt med Galleo och man förklarade steg för steg hur allt gick till, samt ändrade i offerterna fler gånger efter våra önskemål, renoveringen gick samtidigt snabbare än vad vill vi hade räknat med.

  Jasmine Solna 21/6 2021

  Jag är jättenöjd med Galleo och kommer definitivt anlita dem igen vid nästa renovering. Allt gick smidigt och badrummet blev som jag önskade. Mycket professionellt företag med trevliga och duktiga hantverkare.

  Eva och Nils Borlänge 15/6-21

  Vi är mycket nöjda med utförandet, priset, tiden och överenskommelser. Dessutom mycket trevlig personal som utförde arbetet med briljans. Vi kommer att rekommendera vänner och bekanta att anlita er.

  Brockman Ölbo 7/5 2021

  Man är inte bortskämd med bra hantverkare, så när det började regna i vardagsrummet ifrån badrummet ovan, var förväntningarna på att hitta en hantverkare som var tillgänglig låg, och att hitta ett gäng som dessutom är bra kändes som obefintligt. Kan inget annat än att med säga: om ni behöver er hjälp med badrum, ring Galleo

  John och Kristin Hagström 8/3-21

  Galleo, liten firma med ett trevligt gäng duktiga hantverkare. Proffsiga, kunniga och lyhörda. Jobbar snabbt utan att ge avkall på kvalitet. Valuta för pengarna. Kan rekommenderas.

  Emma & Tomas Skutskär 8/2 2021

  Helt fantastiskt arbete. När andra firmor såg problem såg Galleo bara lösningar. Bra dialog med oss som kunder när det uppstod frågetecken. Vi kunde inte varit mer nöjda än vad vi är med vårt badrum. Kommer med all säkerhet rekommendera företaget till alla vi känner. Stort tack!

  Kjell och Inga-Lisa Gävle 22/1 2021

  Galleo gjorde ett fantastiskt jobb. Noggranna och verkligen duktiga på att renovera badrum fackmannamässigt. Det gick snabbare än vad vi trodde, vilket var toppen och resultatet blev fantastiskt. Enkla att göra med och håller vad dom lovar ett komplett badrum till fast pris.

  Bosse och Birgitta Åkerstigen Gävle 11/12-2020

  Vi är väldigt nöjda med Galleo till renovering av vårat badrum. Trevlig personal snabb effektiv fackmannamässsigt utfört arbete. Vi lämnar gärna referenser om deras arbete. Dom är välkommen tillbaka.

   Låt oss ringa upp dig!

   Vi är stolta över att ha en kundnöjdhet på 4,7 av högsta möjliga 5,0.

   Vi hjälper dig skapa ett komplett badrum

   01. Kontakt

   Ni kontaktar oss eller skriv till oss på hemsidan, använda gärna Ring mig så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

   02. Möte

   Under platsbesöket så går vi igenom badrummet och tittar på alla nödvändiga aspekter. Vi lyssnar på dina önskemål och önskat genomförande.

   03. Offert

   Offerten med möbelförslag samt ett förslag på kakel och klinker så ni får ett fast pris på riktigt. Givetvis kan ni välja att köpa möbler och inredning själva eller några saker från oss och ni levererar resten, så är det med kakel och klinker också. Ni kan givetvis titta ut kakel och klinker hos våra leverantörer Kakeldesign och Interkakel ni hittar också möbler och inredning här, skriv upp vad ni önskar så hjälper vi er att beställa det till er.

   04. Avtal

   Efter accepterad offert skriver vi alltid ett kontakt med er som har fast pris på riktigt.

   05. Uppstart

   Vi kommer till er på avtalad tid allt enl. kontraktet och det är oftast måndag, här går vi igenom vår kvalitetspärm och skriver tex nyckelkvittenser går igenom era val en gång till på plats, tittar på placeringar för möbler och inredning, tittar på hur kakel och klinker ska sättas, vi täcker av golv mm.

   06. Under arbetets gång

   Vi fyller i er kvalitetspärm som ni får av oss första arbetsdagen, den innehåller egen kontroller för samtliga yrkesgrupper som dokumenterar allt skriftligt på plats hos er.

   07. Leverans

   På utsatt tid levereras ett komplett badrum som du kan börja använda.

   08. Uppföljning

   Vi vill självklart att ni ska vara en referens till oss och skickar ut ett mail med några frågor om oss, ni kanske har några tips om hur vi ska blir bättre eller bara ge oss berömd.

   09. Betalning

   Den sker efter renoveringen, ingenting före eller under er renovering.

   10. Kvalitets-dokument

   Efter betalning så erhåller ni givetvis ett kvalitetsdokument som ni sätter in i er kvalitetspärm som ni får av oss.